ASI HOOGVOLUME PRODUCTIEPRINTING SOLUTIONS

Haal het maximale uit uw digitale grafische printomgeving door de juiste inzet van solutions.

Wij ondersteunen als grafische partner u bij deze invulling. Optimaal uw documentenstromen, waardoor u niet alleen efficiënter te werk gaat, maar ook nog eens maximaal rendement behaald uit uw afdrukapparatuur.

Speciaal voor grafische bedrijven hebben wij oplossingen die uw werk makkelijker en nóg mooier maken. Bekijk op deze pagina al onze oplossingen voor:

workflow automatisering
colormanagement
variable data printing (VDP)
web-to-print

Meer weten? Onze grafische specialisten adviseren u graag over welke grafische oplossingen uw onderneming laten groeien het rendement verhogen.

DOCUMENT MANAGEMENT

De basis van Document Management Software (DMS) is een centraal archief waarin je organisatie alle documenten centraal kan opslaan. Ook de bestaande systemen, zoals ERP of CRM, kunnen aan het DMS gekoppeld worden. Medewerkers en applicaties maken zo allemaal gebruik maken van dezelfde documenten.

De voordelen van DMS software
– Bespaart veel zoektijd
– Eén archief voor een groot aantal verschillende typen document
– Elk document wordt slecht eenmaal opgeslagen, dus minder opslag nodig
– Eenvoudig te koppelen aan bestaande applicaties

Archiveer definitieve documenten in een veilig en onwijzigbaar formaat.

Het DMS ondersteunt je bedrijfsprocessen door taken te vergemakkelijken of te automatiseren. Vorm digitale dossiers voor klanten, deelnemers of projecten. Zorg dat distributie, autorisatie en opslag van inkoopfacturen automatisch gaat. Of beheer contracten in beveiligde digitale contractdossiers.

COLOUR MANAGEMENT

Bij digitaal printen is de kleurkwaliteit erg belangrijk. Klanten vinden uniforme kleuren een van de belangrijkste criteria, terwijl bijna de helft van de digitale drukkers aangeeft een correcte kleurweergave juist de grootste uitdaging te vinden.

Gegarandeerde kwaliteit
Authentieke kleurenreproductie en geoptimaliseerde kleurenprints bieden geheel nieuwe mogelijkheden.

Profielbeheer
Wees verzekerd van consistente kleuren op alle systemen en genereer meer omzet.

Kleurevaluatie
Bekijk eenvoudig of de kwaliteitsstandaarden behaald worden en reduceer foutieve afdrukken, waardoor kosten bespaard worden.

OUTPUT MANAGEMENT

Budgetten zijn beperkt, duurzaam werken staat voorop. Organisaties met grote printvolumes doen er goed aan om ongecontroleerd printen te voorkomen, waar die volumes ook worden gegenereerd: productiewerk in opdracht, in de eigen printzaal, of op grote afdelingen of kantoren.

Een printopdracht naar het uitvoersysteem van uw keuze sturen is het gemakkelijkste stuk van de printworkflow. Wat veel moeilijker is, is het op zo’n manier regelen en sturen van de uitvoer dat u en uw collega’s, afdeling of organisatie alle beschikbare printers optimaal benutten en de printworkflows productief en rendabel verlopen.

Centraal printerparkbeheer
Dankzij het centrale beheer kunnen standaardprocedures bij iedere nieuwe printer of controller worden toegepast, waardoor het aantal fouten afneemt en de snelheid verhoogd wordt.

Printvoorschriften en regels
Hiermee kan per device worden bepaald wat er wordt afgedrukt en door wie, zodat printkosten afnemen.

Productgebaseerde taakverwerking
Reduceert het aantal terugkerende taken voor repro-medewerkers, voorkomt fouten en verhoogt de efficiency.

SCANNING EN CAPTURE

Nu bedrijven steeds vaker hun archieven digitaliseren, neemt de druk op administratieve afdelingen sterk toe door de inefficiëntie van het scanning- en capture-proces. Een onnodige druk, want er zijn tegenwoordig allerlei laagdrempelige oplossingen op de markt die dit proces sterk vereenvoudigen en versnellen.

ASI biedt allerlei verschillende zakelijke scan en capture oplossingen van diverse leveranciers. Zo is er altijd wel een oplossing die past bij de situatie in uw organisatie.

Professionele oplossingen voor Document Capture & Management helpen u bij het optimaliseren van uw in- en externe communicatieprocessen. Efficiënte applicaties om documenten te scannen en vast te leggen maken de verwerking van inkomende en uitgaande informatie gemakkelijker en zorgen er – samen met uitgebreide oplossingen voor het beheer van inhoud en documenten – voordat alle informatie in de juiste handen terechtkomt.

WORKFLOW

Met onze Workflow software helpen wij organisaties om processen sneller en efficiënter te laten verlopen. Medewerkers weten beter wat er van ze verwacht wordt en processen kunnen overal en altijd uitgevoerd worden. Ook worden er minder fouten gemaakt.

Workflow, wat is het?
Om het belang van automatiseren te begrijpen, is het belangrijk om eerst het begrip workflow helder voor ogen te hebben. Een workflow is een proces dat ervoor zorgt dat een gestructureerd bedrijfsproces wordt geregeld.

Bij ASI onderscheiden we hierin twee soorten workflows:
– System workflows
– Human workflows

Bij system workflows staat de interactie tussen systemen centraal, terwijl bij human workflow de interactie tussen mensen van belang is. Waar mensen met elkaar communiceren, gaan veel dingen mis. Als er ook nog digitale systemen in het spel zijn, wordt dit risico alleen maar groter.

Wanneer je een bedrijfsproces digitaliseert, ondervang je een groot deel van de dingen die mis kunnen gaan. De kans op fouten wordt kleiner en de snelheid van het proces wordt groter. Hiermee kunnen organisaties veel kosten besparen.

DATAVEILIGHEID

Een veilige IT omvat ook veilig printen. Het is dus belangrijk dat u over de juiste beveiliging beschikt om de belangrijkste onderdelen van uw organisatie te beschermen. Als uw systemen dagelijks vele gigabytes aan gegevens versluizen, is een waterdichte controle essentieel. Niet iedereen mag immers toegang hebben tot uw systemen en informatie. Konica Minolta weet dit en doet er daarom alles aan om uitlekken van informatie (in het documentatie- en printstadium) tegen te gaan.

Printbeveiliging
Systemen om het printen te beveiligen zorgen ervoor dat vertrouwelijke gegevens niet op straat komen te liggen en verlagen de printkosten, doordat mensen niet zomaar iets printen en dat vervolgens niet van de printer gaan halen.

Controle van toegang tot systemen
Een centraal beheerd toegangsbeleid ligt aan de basis van een maximum aan beveiliging met een minimum aan werk.

Preventie van gegevenslekken
Software voor het monitoren van de uitvoer en gegevensstroom stelt uw innovaties en planning veilig en beperkt de potentiële kosten van een eventueel gegevenslek.

Documentbeveiliging
Documentbeveiliging van Konica Minolta beschermt uw vertrouwelijke informatie onmiddellijk nadat die is gecreëerd. Dit geldt niet alleen voor de opslagsystemen van de organisatie (met uitgebreid toegangsbeheer voor documenten), maar ook voor de informatie in het document zelf.

MAKE-READY

U hebt uw eigen printbedrijf? U bent verantwoordelijk voor een in-house repro? Dan weet u dat alleen een goed gestroomlijnde prepressfase een vlekkeloos product oplevert binnen de kortst mogelijke deadlines.

Daarom is professionele Make-Ready-functionaliteit zo belangrijk voor u. Want alleen daarmee kunt u snel reageren op klanten die op het allerlaatste moment nog iets willen veranderen. Met de juiste functionaliteit kunt u uw efficiëntie verbeteren en de dienstverlening optimaliseren.

Sjablonen
Met de inslagsjablonen van de applicatie hoeven de beheerders de opdrachtinstellingen maar één keer in te voeren in een sjabloon. Daarna zijn ze van dat terugkerende werk verlost.

Colour split
Voor leveranciers van printdiensten is het grote voordeel dat ze al hun pagina’s kunnen produceren op het meest geschikte (kosteneffectieve) systeem. Zo verbeteren ze hun marges.

Opdrachten bewerken
Met de juiste Make-Ready-software kan de beheerder alle gewenste wijzigingen heel gemakkelijk invoeren via de grafische gebruikersinterface en de wijzigingen in het real-time voorbeeld meteen zichtbaar maken op het scherm. Proefdrukken maken hoeft niet. Er gaat dus geen tijd verloren.

PRINT AUTOMATION

De voorbereiding en het beheer van printopdrachten kosten meestal meer tijd dan de productie zelf. Als u actief bent als printprovider, wordt u vaak geconfronteerd met de situatie dat niet al uw geïnstalleerde systemen op volledige capaciteit werken, hetgeen een negatieve invloed heeft op uw algehele winstgevendheid. Tegelijkertijd zijn uw medewerkers bezig opdrachtdetails uit te leggen via de telefoon, in plaats van hun tijd te besteden aan daadwerkelijke opdrachtproductie en -levering.

U moet op elk moment volledige benutting van al uw systemen kunnen garanderen om de efficiëntie en concurrentiekracht van uw productie te kunnen handhaven. U wilt voorkomen dat uw medewerkers worden bedolven onder repeterende taken. Daarom wilt u het liefst de processen rond uw opdrachtafhandeling en prepresswerk automatiseren. U moet de procedures rond uw opdrachtverzending optimaliseren, zodat uw beheerders niet langer voortdurend bezig zijn met uitleg over opdrachtdetails en beantwoording van onnodige telefonische vragen van klanten.

Sjablonen
Sjablonen vergemakkelijken zowel het bestelproces voor de eindklant, als het instellen van de opdrachtparameters voor de printbeheerder.

Job Ticket
Minimaliseert fouten, bespaart tijd en maakt capaciteit voor de beheerder vrij, omdat handmatige invoer door de beheerder niet langer nodig is.

Automatische instelling & inline-afwerking
Maakt printproductie zonder handmatige interventie mogelijk, omdat het systeem door de job ticket automatisch wordt ingesteld op de juiste opdrachtinstellingen.

VARIABELE DATA PRINTING

Als printdienstverlener wordt u tegelijkertijd uitgedaagd om zakelijk te groeien en om ervoor te zorgen dat uw klanten u trouw blijven. U worstelt met beperkte middelen en klanten die vooruitlopen op een snelle levering van hun orders.

Dit allemaal in een situatie waarin via het internet printdiensten tot ieders beschikking staan en beter vergelijkbaar zijn dan ooit tevoren. De vraag is: hoe kunt u zich op de printmarkt onderscheiden en hoe kunt u uw klanten behouden?

1-op-1 marketing
Een duidelijke focus op specifieke interesses van klanten verhoogt de klantloyaliteit en de ROI (Return On Investments).

Integratie in printworkflows
Uitstekende VDP-oplossingen optimaliseren de totale productiviteit en efficiëntie. Hiermee wordt het veelvuldig handmatig ingrijpen in de digitale workflow afgeschaft en voorgoed verleden tijd.

Integratie met applicatie voor lay-out
Vermijdt de inspanning en investering die het leren toepassen van nieuwe applicaties met zich meebrengt.

WEB TO PRINT

Als printprovider wilt u zich altijd onderscheiden van uw concurrentie. Tegelijkertijd dwingt het huidige economische klimaat u ertoe overhead te verminderen en efficiëntie te verbeteren. Dit houdt in dat u al uw systemen op maximale capaciteit moet gebruiken om te voorkomen dat uw apparaten of medewerkers niets te doen hebben.

Online opdrachten verzenden
Met slechts één systeem voor het volledige bestelproces wordt verwarring vermeden voor zowel printproviders als klanten.

Online betalen
Eindklanten profiteren van de veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid, terwijl printproviders het voordeel hebben van directe vooruitbetaling.

Online status bijhouden
Door de status online bij te houden weten eindklanten altijd wanneer hun afdrukken klaar zijn. Printproviders kunnen met één oplossing hun printopdrachten uitgebreid monitoren en bijhouden.

Gehost
Wat de mogelijkheden ook zijn van een printprovider op het gebied van ICT-infrastructuur en ICT-medewerkers, Konica Minolta biedt altijd een passende Web-to-Printoplossing – gehost of geïnstalleerd op de eigen server.